FOTO SİTELERİ..
27 Temmuz 2011 Çarşamba by Alara in Etiketler: , , ,

Bugün size daha önce bahsettiğim internetten para kazanma yöntemlerinden çok farklı bir yöntemden bahsedicem.

Eğer size pc başına oturup yazı yazmak, imleme çalışması yapmak, araştırma yapmak zor geliyorsa ve ben daha keyifli, daha rahat bir iş istiyorum diyorsanız; işte tam size göre bir iş.

Hepimiz mutlaka hoşumuza giden şeylerin fotoğrafını çekmişizdir. Peki bu rastgele çektiğimiz fotoğraflardan para kazanabileceğinizi biliyormusunuz?



Evet yalnış okumadınız, çektiğiniz herhangi bir doğa resmi, manzara resmi ya da hayvan resmini, belirtilen foto ajanslarına yüklüyorsunuz ve bundan sonra keyfinize bakıyorsunuz. 

Sizin yüklediniz fotoyu Dünyanın öbür ucundaki insanlar bile alıp kullanabiliyor. Fotonuz ne kadar kullanılırsa o kadar kazanıyorsunuz. Sadece tek fotoğrafınızla bile 200 $ kazanabilirsiniz.

Sağlık alanındaki, spor alanındaki, kadınlara yönelik alanlardaki, finans ve ekonomi alanındaki sitelerde ve basılı yayınlarda fotoğraflara en çok ihtiyaç olan alanlardır.

Fotoğraflarınızı yükleyeceğiniz en güvenli ve nakit ödeme yapan foto ajanslarını öğrenebileceğiniz "Foto Siteleri Listesi" hakkında daha fazla bilgi için buradan inceleyebilirsiniz. 


Yorum Gönder