YAZI GÖNDER, PARA KAZAN..
19 Mayıs 2011 Perşembe by Alara in Etiketler: , , ,

Limoon.net'ten bahsetmek istiyorum sizlere..

İlginç, verimlilik arttırıcı, insanların hayatlarını kolaylaştıran, onlara yön gösterici tarzdaki yazılarınızı Limoon.net'e yollarak para kazanabilirsiniz. Üstelik 2 şekilde para kazanıyorsunuz.

1- Yazdığınız yazınız Limoon.net editörleri tarafından inceleniyor. İçeriği, kalitesi, kopya yazı olup olupmadığı, dilbilgisi, uzunluğu (yazınızın en az 250 karakter ve 3 paragraf olması gerekiyor), siteye uygun olması gibi kıstaslara uygunluğu kontrol edildikten sonra yazınız yayınlanıyor. Yazınız yayınlandığı andan itibaren puan kısmında puanlarınız artmaya başlıyor. (100 puan=1TL) Yazı başına 0,5 ile 5 TL arasında para kazanıyorsunuz.  

Eğer çeviri yapabiliyorsanız, çevirisini yaptığınız yazılarıda yollayabilirsiniz. Ancak çeviri yapılan yazılarda orjinalini yazan yazardan izin almak ve sorumluluk size aittir.

Yazıların sizin ürününüz olması şart. Eğer başka bir yerde yazınızın yayınlandığı tespit edilirse yazınız yayınlanmaz.  

2. para kazanma yolu ise; yazınızın yayınlandığı sayfadaki reklam gelirinden de  %50 kâr payı alacaksınız.
Yazınız okunmaya devam ettiği ve sitede kaldığı sürece size para kazandırmaya devam edecektir. Okunmayan yazılar silinir.  

Hesabınızda 2500 puan yani 25 TL biriktiği takdirde mesaj atarak paranızı Paypal hesabınıza talep edebilirsiniz. Eğer EFT olarak paranızı isterseniz o zaman hesabınızda 7500 puan yani 75 TL paranız olması gerekmektedir. 


Yorum Gönder