İNTERNETTEN PARA KAZANILIR MI?
21 Mayıs 2011 Cumartesi by Alara in Etiketler: , , , ,

"İnternetten para kazanılır mı?" sorusunu 5-10 yıl önce size sorduklarında kafanızda kocaman bir soru işareti oluşurdu. Ama artık bugün bu sorunun cevabı kesinlikle EVET.

Günümüzde internetten para kazanmak; artık bilgisayar bilen ve biraz ilgilenen herkes tarafından mümkün.  

İnternetten para kazanmak mümkün fakat kolay yoldan çalışmadan, uğraşmadan para kazanmak olmaz.  Çalışmadan, emek vermeden hiç bir işten gelir sağlayamayız. Kazancımızda çalıştığımız süre, verdiğimiz emek ile doğru orantılıdır.

Örnek vermek gerekirse; blog yazmaya karar verdiniz. Bloğunuzu oluşturma aşamalarını ve konu belirlemeyi bitirdiyseniz; günde 1 saatinizi ayırarak yazınızı yazar, imleme çalışmalarını yaparsanız bu işi götürebilirsiniz.

Ya da dosya indirme işini yapmak istiyorsunuz. Günde 1 saat çalışırsanız ayda 300$ para kazanırsınız. Ama ben günde 5 saatimi ayırabilirim diyorsanız aylık kazancınız 1000$ ve üzerinde olur. 

Ne kadar işimize dört elle sarılır sahip çıkarsak kazancımızda o oranda artar. 

Eğer sizde ben çalışırım, vakit ayırabilirim, internetten para kazanmak istiyorum diyorsanız yandaki kategorilerden size uygun yöntemi seçebilir ya da buraya tıklayarak Kazanç Sistemi hakkında bilgi alabilirsiniz.
   


  1. İnternetten kazanç konusunu bende uzun zamandır incelerim bir kaç başarısız denemeden sonra işte bu dediğim sistemi buldum. Çalışması çok kolay olan bu sistemi tavsiye ederim.

    http://netten-ekkazanc.blogspot.com/

    Blog sitemde detayları görebilirsiniz.

  1. Başarılarının devamını dilerim..

Yorum Gönder