PİLLİ.COM'DAKİ BÜYÜK DEĞİŞİM
23 Haziran 2011 Perşembe by Alara in Etiketler: ,

Daha önceleri size pilli.com' a yazı yazarak para kazanabileceğinizden bahsetmiştim. Ancak pilli.com sitesi yönetimi büyük bir karar alarak, 5 yıldır uyguladıkları gelir paylaşımı modelini bıraktılar ve bunu da 16 Haziran 2011 tarihinde pilliblog sayfasında yayınladılar. İşte pilli.com'un değişim kararı almasını sağlayan nedenler:   
  1. "Maliye, gelir gönderdiğimiz herkesin T.C. kimlik numaralarını ve ikâmet adreslerini doğrulamamızı ve ödeme makbuzlarına eklememizi istiyor.
  2. Google kendisi üzerinden elde ettiğimiz gelirin bizim tarafımızdan dağıtılmasını artık istemiyor.
  3. Yazı kalitesi genel olarak düşüyor. Birçok eski kullanıcımız bu durumdan şikayetçi. Biz bu şikayetleri, “Onca işimiz arasında ne yapabiliriz?”, “Demek ki talep bu tür içeriğe”, “Bırakın bu elit ayakları” gibi söylemlerle savuşturuyor ama bir yandan da için için utanıyorduk. Bu gidişi değiştirmenin doğru yolu bizce para ödemeyi, dolayısıyla sırf para için yazılmış, samimi olmayan içeriği yok etmek"

Peki şimdi ne olacak? Oraya yazı yollamış ve paranızı bekliyor olabilirsiniz. İşte ona da bir çözüm bulmuşlar:

" Eğer havale masraflarını karşılamayı kabul eder, IBAN'ınızı, T.C. kimlik numaranızı ve ikametgâh adresinizi doğru girerseniz hesabınızda kaç para var olursa olsun, göndereceğiz (unutmayın, bir de %17 stopaj düşülecek).
Hesabınızdaki miktar sizin için uğraşmaya değmeyecek bir tutarsa ya da kendinizi cömert hissediyorsanız, bu birikmiş geliri belirleyeceğimiz 5 STK’dan birine bağışlamayı da seçebilirsiniz. Buna biz de memnun oluruz, STK’lar da eminiz çok sevinirler.
Bir sonraki ödeme döneminde bu seçimi yapmanızı sağlayacak değişikliği hayata geçirmiş olacağız, hesabında gelir olan herkese bir davet e-postası göndereceğiz ve 1 Temmuz Cuma günü son ödemeleri yapmaya başlayacağız. Bundan sonraki 1 ay boyunca seçim yapma hakkı sabit kalacak. 1 Ağustos’tan itibaren havale/EFT trafiği duracak ve yeni dönemimiz başlamış olacak"




  1. insanların ümitlerini boşa çıkarmak hayal kırıklığı yarattı yazık diyorum

  1. Psikoloji n alanında yüksek lisans ve doktoram var psikoloji ve eğitim alanında her türlü bilimsel makale yazabılırım . Uzun süre öğretim üyesi olarak unıversite kariyer tecrubem var . ilgilenirseniz askimhatunoglu@hotmail.com

Yorum Gönder