GOOGLE ZEDE
15 Haziran 2011 Çarşamba by Alara in Etiketler: , , , , , ,

Bildiğiniz üzere Google Adwords dünyadaki en büyük reklam ağıdır. Onun için affiliate marketing'in olmazsa olmazlarından biride Google Adwords'de reklam vermektir.  Ancak benim başıma gelen mutlaka sizinde başınıza gelmiştir; hesabınızın banlanması.

 Bunun dışında reklamınız inceleniyor gibi bir ibarenin 1 ay gibi uzun bir süre çıkması, kural ihlali yapılması, düşük kalite puanı, reklamın askıya alınması gibi problemler sık karşılaşılan ve bizi bezdiren olaylardır.

Ancak Google Zede tüm bu sorunları çözüyor.

İbrahim Okumuş ve ekibinin (bu ekibin içinde içerik destekçisi olarak internetten para kazanma konusunda büyük katkıları olan Ortak Ticaret ve test kullanıcısı olarak da Kazanç Sistemi ve Blog Bilimi kitaplarının yazarı Çağatay Berker yer almaktadır.) hazırladığı bu kitapla birlikte artık bizde sorunsuz reklam vererek bunu ziyaretçi ve para dönüşüne çeviricez. 

Ayrıca ekstra bonuslarıda bulunan bu kitabın bence en önemli bonusu da ücretsiz 100 TL'lik Adwords Kupon Bulma Programı. Sadece bu program sayesinde bile çok büyük kazançlar elde edebilirsiniz.    

Google Zede programını buradan inceleyebilirsiniz.





Yorum Gönder