YORUM ALMANIN YOLLARI VE TAKİP ETTİĞİM SİTELER
8 Temmuz 2011 Cuma by Alara in Etiketler: , , , ,



Yorumlar blogların olmazsa olmazlarıdır. Bunun için bloglarınıza yorum almanın yollarından bahsetmek istiyorum.

1-Kaliteli ve güncel yazılar yazın. Ancak güncel yazılar derken hergün yazı yazmanız ana sayfada yer alan yazınızın değişmesine neden olacaktır. O yüzden haftada 2-3 adet yazı yazmanız yeterli olacaktır. 

2-Soru soran ve yorum isteyen yazılar yazın. "Siz internetten para kazanmaya nerden başladınız?" , "Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum"  ya da maddeler halinde bir yazı yazdığınız da "Eksik gördüğünüz ve ilave etmek istedikleriniz varmı?"

3-Gelen yorumlara mutlaka cevap yazın ki, yorumcular yazdıklarının okunduklarından emin olsun. Böylelikle yorumlarının değerli olduğunu hissedecekler ve sitenize girişleri artacaktır.  

4-Diğer bloglara sizde yorum yazın ki, onlar da merak edip, sizin sitenize gelip yorum bıraksınlar.

5- Ve takip ettiğiniz siteleri belirten yazılar yazarsanız, o yazarlarda sizin sitenize tanıtım yaptığınız için teşekkür yazısı bırakacaklardır. 

İşte benim takip ettiğim başlıca siteler:
  


  1. diğer bloglara yorum yazıp bloggerlarla iyi geçinmek de çok faydalı olacaktır.

  1. Eklentinize teşekkürler..

  1. Sağdaki reklam birimini ve facebookta bizi bulun kısmının arka plan renklerini değiştirin lütfen, gerçekten çok itici ve sonradan eklenmiş gibi duruyorlar temada. Saygılar...

    Ayrıca kazandiran.blogspot para kazanamıyormuki ücretli hosta ve domaine geçemiyor?

  1. Eleştirinize teşekkürler. Ayrıca kazandiran.blogspot gayet güzel para kazanabiliyor, bir takım anlaşmazlıklar nedeniyle bugüne kadar ücretli hosta geçmedi. En kısa zaman geçecektir.

  1. gerçekten yayrlı bir yazı olmuş teşekkürler..

Yorum Gönder