GELİR ORTAKLARI
1 Ağustos 2011 Pazartesi by Alara in Etiketler: , , , , ,

Gelir Ortaklığı Pazarlaması Dünya’da “Affiliate Marketing” olarak bilinen ve webmaster/SEO/Adwords/Blogger uzmanlarının ve sade internet kullanıcılarının farklı şekilde gelir elde etmelerini sağlayan bir pazarlama teknolojisi ve metodudur.

İsterseniz ürünlerinizi tanıtıcı reklem verebilir, istersenizde yayıncı olarak istediğiniz reklam kampanyalarını sitenizde yayınlayarak gelir elde edebilirsiniz.

Biz daha çok blog sahibi kişiler olarak sanırım yayıncı kısmıyla ilgilenicez.

Sitenizde ya da başka platformlarda tanıtımını yapacağınız her ürün satışından ya da yönlendiriceğiniz her yeni üyeden komisyon alırsınız. Örnek vermek gerekirse sitenize bir anket firmasının  tanıtıcı linkini koyduğunuzda, bu linke tıklayıp üye olan her kişi başına 4,75 TL kazanırsınz. Ya da herhangi bir giyim ya da ayakkabı markasının linkini eklediğinizde ve bu link üzerinden satış gerçekleştirdiğinizde %9-10 gibi komisyon alırsınız. Oyunlarla ilgili link ekleyebileceğiniz bir siteniz var ise komisyon oranları %40 lara kadar çıkıyor. Özel günlerde çiçek satışıyla ilgili link ekleyerek %20-25 oranında komisyon alabilirsiniz. 

Kayıt için başvurunuzu yaptıktan sonra kısa bir onay süreci geçiriyorsunuz. Bu süreçten sonra e-mail adresinizle giriş yaparak; saatlik, günlük, kampanya bazında olmak üzere çeşitli raporlar alarak, reklamınızın kaç defa yayınlandığını, kaç tıklama aldığını ve geri dönüşüm olup olmadığını takip edebilirsiniz.

Sizde Gelir Ortaklığı grubuna dahil olmak için buraya tıklayabilirsiniz.
  


  1. makale için teşekkürler bende gelirortakları üyesiyim. hatta kendi blogumda gelirortakları üye olma adımları hakkında resimli makale paylaştım. ancak gelirortakları ve diğer cpa şirketleri ile para kazanmak gerçekten zahmetli

  1. Çok düşük kazançları...

Yorum Gönder