İNTERNETTEN PARA KAZANMAK İÇİN..
17 Eylül 2011 Cumartesi by Alara in Etiketler: , , ,

Size daha önceki yazılarımda da internetten para kazanabileceğinizi belirttim. Ancak bunun için emek vermek gerektiğini bir kere daha hatırlatmak isterim.

Pc'nin başına geçtiniz. Açtınız bloğunuzu ya da sitenizi şimdi ne yazsam diye düşünmeye başladınız. Eğer 1-2 dakika sonra Facebook, Twitter veya Msn'i açıyorsanız, pc başındaki 3 saatin 1,5 saatini sosyal paylaşım sitelerinde geçiriyorsanız, üzgünüm ama siz internetten para kazanamazsınız.

İnternetten rahatça, oturarak para kazanabilmek için kendinize belirlediğiniz çalışma saati boyunca Facebook, Twitter veya Msn ya da başka deyişle dikkatinizi dağıtacak hiçbir şey açık olmayacak.

Yalnızca işinize, yazacağınız yazınıza konsantre olmanız gerekiyor. İlk önce araştırma yapmalı ne yazacağınıza karar vermeli, sizin yazacağınız konu hakkında başka neler yazılmış diye kontrol etmelisiniz. Araştırmanız bittikten sonra ise uygulama kısmına geçmeli yazınızı en etkileyici şekilde yazmalı, uygun etiketleri ve resimleri (ya da videoları) eklemeli, okuyucunun dikkatini çekeceği haline getirmelisiniz.

Yazınızda bittikten sonra şimdi sıra geldi tanıtıma ..

Facebook sayfasına eklemeli, sosyal imleme sitelerine yazınızı kaydetmeli ve forum sayfalarına yazınızı konu olarak açmalısınız ki okuyucu çekebilesiniz.

En güncel ve size en çok okuyucu kazandıracak sosyal imleme sitelerinin ve forum sayfalarının hangileri olduğunu buradan öğrenebilirsiniz.


Yorum Gönder