ESKİ YAZILARINIZ UNUTULDU MU?
19 Kasım 2011 Cumartesi by Alara in Etiketler: , ,

Bloglarınızı ilk oluşturduğunuzda o heyecanla eminim ki siz de benim gibi sürekli harika yazılar yazmışsınızdır. Ama daha yeni olduğumuz, Google'da üst sıralarda çıkmadığımız ve ziyaretçi sayımız az olduğu için yazılarımız okunmadan eskimeye başlamıştır. Şimdi ise gelen ziyaretçiler yeni yazılarımızı okuduğundan eski yazılarımıza rağbet yoktur. Bizde bu durumda eski yazılarımızı okuyucularımıza hatırlatmalıyız. Peki bunun için neler yapmalıyız?
  • Sosyal medyada (facebook, twitter gibi) yeni yazılarımızın yanında eski yazılarımızın da tanıtımını yapabiliriz.
  • Eski yazılarımızı kontrol ederek, güncellemeleri yapmalıyız. Mesela yazımızda bir kitap tanıtımı yapmışızdır. Ancak aradan 1 yıl geçmiş ve kitap piyasadan kaldırılmıştır. Böyle yazılarımızı yeniden güncelleyerek okuyucularımıza sunabiliriz.
  • Yazdığımız yeni yazılarımızın altına daha önce o konuyla alakalı yazdığımız yazılar tavsiye edilir ve benzer yazılar diyerek o yazı eklenebilir.  
  • Yazdığımız yazılarda daha önceki yazılarımızda geçen kelime ya da cümle kullanıldığında eski yazımıza link verebiliriz. 
  • Bloğumuza rastgele eklentiler sekmesini ekleyerek, yeni yazıların yanında eski yazılarımızı da görmelerini sağlayabiliriz.   
  Sizin aklınıza gelen başka hatırlatma fikirleri varsa lütfen bizimle paylaşın.


  1. Forumda da yazdığım gibi, en gerekli yazın olmuş.

  1. TEŞEKKÜRLER..

Yorum Gönder