BLOĞUNUZU MOBİL CİHAZLARDA KULLANIYORMUSUNUZ?
8 Aralık 2011 Perşembe by Alara in Etiketler: , ,



Blogger kumanda panelindeki bir sekmeyi aktif hale getirerek; bloğunuzun görsel öğeler kaldırılmış, sade biçiminin mobil telefonlardan da takip edilebileceğini biliyormuydunuz?

Eğer bloğunuzun okuyucularının sizi mobil telefondan da takip etmesini istiyorsanız sizde bu ayarlamayı yapmalı ve okuyucularınızın size her koşulda ulaşmasını sağlamalısınız.

Kumanda Paneli - Ayarlar - E-posta ve Cep Telefonu sekmelerini açtıktan sonra Mobil Şablonu Göster ayarını Evet. Mobil Cihazlarda Mobil Şablon Göster seçeneğini işaretleyin. Bu seçeneği seçtikten sonra Mobil Şablonu Seçin diye yeni bir sekme açılır ve buradan istediğiniz görseli seçebilirsiniz. Seçimlerinizi yaptıktan sonra önizleme yapmayı unutmayın ve kayıt edin.




  1. blogger için güzel bir yaplaşım.. Sitem biraz büyünce bende böyle birşey planıyorum. Bende ayarlamak bu kadar kolayolacak mı bilmiyorum:)

  1. Wordpress için gereken eklenti var mı bakmak gerek.

  1. Güzel paylaşım teşekkürler. Wordpress için sanırım iphone özel uygulamaları falan olabiliyor. Kendi sitemde de yeterli içeriğe ulaştığıma inandığımda mobil cihazlara özel uygulamalara geçeceğim.

Yorum Gönder