ÖZEL ALAN ADINI BLOĞUMUZDA NASIL KULLANIRIZ?
15 Aralık 2011 Perşembe by Alara in Etiketler: , ,



Blogger, bloğunuz için iki ücretsiz yayınlama seçeneği sunar:
1-Blogspot üzerinde barındırma (örnek.blogspot.com) 
2-Kendi özel alan adınızda barındırma (www.örnek.com veya .net, .info, .org, .biz )

Bloğunuzu özel alan adınızı kullanacak şekilde ayarlamanız için;

Blogger'da, Ayarlar - Yayıncılık - Özel Alan sekmesine tıklayın. İstediğiniz alan adını girin ve  Uygunluğunu Kontrol Et'i tıklayın.
  
Bu bağlantı sizi, seçtiğiniz alan adının uygun olup olmadığını öğrenebileceğiniz Google Apps alan adı satın alma web sitesine yönlendirir. Alan adı uygunsa devam ederek adı kaydedin. Ödemenizi yapmak için (yıllık ücret 10 ABD dolarıdır ancak barındırma ücretsizdir) Google Checkout  sayfasına yönlendirilirsiniz. Alan adı uygun değilse, benzersiz ve kaydı bulunmayan özel alan adı bulana kadar farklı adlarla tekrar deneyin.

Ayrıca ödemenizi yaptıktan sonra tarafınıza gönderilen onay e-postasındaki bağlantıyı tıklayarak alan adınızı bir Google Apps hesabına kaydettirebilirsiniz. Alan adı kaydınızın alındığına ilişkin ayrı bir e-posta alacaksınız.
İşleminiz tamamlandı

 Blogunuzun özel alan adınızla bağlantılandırılması 24 saate kadar sürebileceğinden sabırlı olun. Bu süre içinde özel alan adınızı ziyaret ettiğinizde bir geçiş sayfası görünür.Orijinal Blogspot adresiniz otomatik olarak yeni alan adınıza yönlendirilecektir. Bu yöntemle sitenize giden var olan bağlantılar çalışmaya devam eder.
Yayınlanmış resimleriniz blogunuzda görüntülenmeye devam edecektir.

Yayınlama seçeneğinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz ve tercih ettiğiniz seçenekler ne olursa olsun içeriğiniz asla değişmez.


  1. çok yararlı bir bilgi çok tşkler..

  1. Bilmeyenler için güzel bir ayrıntı olmuş tşk.

  1. Bilmeyen arkadaşlara yol göstermekten mutluluk duyuyorum. Hepimiz o yollardan geçtik çünkü..

  1. Adana Hafriyat sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Yıldızlar Hafriyat 1990’lı yılların başlarından beri sektörde iş tecrübelerimizle birlikte aile şirketimiz olan Yıldızlar adana hafriyat olarak hizmet vermekteyiz. adana hafriyat Sektördeki hizmetlerimizle fark oluşturacak işleri ilk günkü heyecanla ve istekle yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar özel sektör ve bir çok resmi kurumlarla yaptığımız işler referanslarımızdır.
    Dünya standartlarına uygun iş makineleriyle performansını daima en üst seviyede tutan firmamız ayrıca Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarında idaalı bir şirket olup her türlü Adana Yıkım ve Adana Kazı işlerinide büyük bir özveri ile yapmaktadır.
    Adana Hafriyat sektörü ile ilgili dünyadaki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip edip, etkin bir biçimde sistemlerini entegre eden Yıldızlar Adana Hafriyat kalite, etkinlik süreklilik ve ekonomik olmayı çizgisinin vazgeçilmez ana unsuru kabul etmektedir.
    Adana Hafriyat , Adana Yıkım ve Adana Kazı olarak hizmet çeşitliliğini geniş bir yelpazede gerçekleştirmeye devam etmektedir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarındaki iş gücümüz konusunda Adanada parmakla gösterilen bir firma olduğumuzu referenslarımıza bakarak anlayabilirsiniz.

    Kaliteli, özenli hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile kısa sürede önemli mesafeler kaydeden Yıldızlar Adana Hafriyat büyük projelere imza attı. Kısa zamanda yakalanan bu başarının sırrı ise firmanın çalışma disiplini ve azmidir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz.

  1. https://www.turkmaxi.org Webmsater Forumu
    Webmaster Forumu

  1. Kaliteli Webmaster Forumu
    Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış olduğunuz bir çok konuda sizlere kaliteli bir şekilde destek vermektedir.
    Sizde yalnızca sitemizi ziyaret ederek istediğiniz kategoride yer alan konuları inceleyebileceğiniz gibi; eğer kategorilere uygun yapabileceğiniz bir iş var ise kendi ilanlarınızı da verebilir ve kısa süre içerisinde Webmaster Sitesi üzerinden sizde gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.
    Site ve script, tema satışı ilanlarınızı da verebileceğiniz bir webmaster sitemiz sizlere her türlü olanağı sunmaktadır. Böylelikle web site ile alakalı olan bütün gereksinimlerinizi webmaster sitemiz üstünden giderebilir ek olarak Webmaster Genel Bilgiler kategorimizden yararlanarak sitenizi çok daha kısa süre içerisinde arama motorlarında en iyi seviyeye taşıyabilecek olan bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.
    Mobil konularında Android ve İOS ile ilgili bilgilerin yer aldığı kategorimiz bazı konularda da üyelerimizi desteklemeye devam etmektedir.. Bu alanda yararlı bir site aramaktaysanız, farklı ürünleri inceleyerek, diğer üyeler ile karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmayı tercih ederseniz sitemizi sürekli olarak ziyaret edebilir, yeni verilmiş olan ilanları ilk olarak inceleyebilir; ve verdiğiniz ilanlara yapılmış başvuruları da büyük bir rahatlıkla takip etme imkanına sahip. Bu renkli dünyanın içinde yer almak amacı ile sitemizi ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Yorum Gönder