TİPEEZ.COM YILIN ÇOCUK SİTESİ SEÇİLDİ
17 Aralık 2011 Cumartesi by Alara in Etiketler: , , ,

Tipeez.com Yılın Çocuk Sitesi seçildi

Sizlere daha önce Hürriyet'in sunduğu Türkiye'nin ilk çocuk ve gençlik portalı Tipeez.com'dan bahsetmiştim.

Bu bahsettiğim Türkiye'nin en büyük çocuk portalı Tipeez.com, Pcnet'in gelenekselleşen Yılın Yıldızları seçiminde Yılın Çocuk Sitesi oldu.


Tipeez.com; 7-18 yaşlar arasındaki çocukların ve gençlerin sanal alemde yapmak istediği herşeyi bir arada bulabildiği, sanal alemde gezebildiği, arkadaşlarıyla sohbet edebildiği, kendi websitesini ve kişisel ajandasını oluşturabildiği, oyun oynayabildiği güçlü ve renkli içeriğiyle Pcnet'in de tercihi oldu.

Sizinde 7-18 yaş arası çocuklarınız varsa, güvenle Tipeez.com'da vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.


  1. Tipeez.com hakk ediyordu bende.. Ben sizin sayenizde tipeeziyi öğrendim, kız kardeşime tavsiyemiştim onun saysinde biraz daha tanıdım..

  1. Sizin sayenizde duydum öğrendim. Yeğenlerde işe yarayabilir :) TŞK

  1. Adana Hafriyat sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Yıldızlar Hafriyat 1990’lı yılların başlarından beri sektörde iş tecrübelerimizle birlikte aile şirketimiz olan Yıldızlar adana hafriyat olarak hizmet vermekteyiz. adana hafriyat Sektördeki hizmetlerimizle fark oluşturacak işleri ilk günkü heyecanla ve istekle yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar özel sektör ve bir çok resmi kurumlarla yaptığımız işler referanslarımızdır.
    Dünya standartlarına uygun iş makineleriyle performansını daima en üst seviyede tutan firmamız ayrıca Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarında idaalı bir şirket olup her türlü Adana Yıkım ve Adana Kazı işlerinide büyük bir özveri ile yapmaktadır.
    Adana Hafriyat sektörü ile ilgili dünyadaki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip edip, etkin bir biçimde sistemlerini entegre eden Yıldızlar Adana Hafriyat kalite, etkinlik süreklilik ve ekonomik olmayı çizgisinin vazgeçilmez ana unsuru kabul etmektedir.
    Adana Hafriyat , Adana Yıkım ve Adana Kazı olarak hizmet çeşitliliğini geniş bir yelpazede gerçekleştirmeye devam etmektedir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarındaki iş gücümüz konusunda Adanada parmakla gösterilen bir firma olduğumuzu referenslarımıza bakarak anlayabilirsiniz.

    Kaliteli, özenli hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile kısa sürede önemli mesafeler kaydeden Yıldızlar Adana Hafriyat büyük projelere imza attı. Kısa zamanda yakalanan bu başarının sırrı ise firmanın çalışma disiplini ve azmidir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz.

Yorum Gönder