HÜRRİYET BUMERANG NEDİR?
16 Şubat 2011 Çarşamba by Alara in Etiketler: , , ,

Bugün sizlere benim de bloğumda kullandığım ve etkisini gördüğüm ücretsiz bir sistem olan Hürriyet-Bumerang'tan bahsetmek istiyorum.

Sizin de tahmin edeceğiniz üzere bu sistemi kuran Hürriyet Gazetesidir.

Hürriyet daha fazla okuyucu çekebilmek için bir network ağı kurmuştur. Bu ağa üye olan web site veya blog sahipleri, üye olurken profil bilgileri kısmına kendi site ya da bloglarının adreslerini ekliyorlar ve sitelerini tanıtıcı 1-2 cümle yazıyorlar.

Üyelik işleminiz onaylıkdıktan sonra size şablon veriyorlar. Bu şablonda çıkmasını istediğiniz haber türlerini, görüntü şeklini siz belirliyorsunuz. Daha sonra bu şablonu siteniz ve ya bloğunuzun istediğiniz yerine ekliyorsunuz. 

Peki şimdi diyeceksiniz ki bundan kazancım ne olacak?

Onu da şöyle açıklayayım; siteniz veya bloğunuzda yer alan şablona tıklayıp Hürriyet'e giren her kişi başına en az 10.000 kez sitenizin reklamı Hürriyet'in websitesinde gözükecektir. Tabi bu sadece gösterim sayısıdır. Sizin yazacağınız sitenizi anlatan etkili cümleler ile gösterimleri sitenize yönlendirebilirsiniz. 

Böylelikle bloğunuz ya da sitenizin ziyaretçi sayısı artar. Ziyaretçi sayısının artması ise sizi arama motorlarında üst sıralara çıkartır. Adsense'den reklam alıyor ya da affiliate marketing işi yapıyorsanızda size kazanç oalrak geri döner.

Özellikle bloğu olanların kaçırmaması gereken bir hizmet..   



  1. Kullanıyorum vede inanın hitinizi 2 3 kat arttığını hemen göreceksiniz

  1. aynen katılıyorum bende bumerang a üyeyim gerçekten potansiyeli yüksek bir network.

  1. ilk zamanlar aylık 1000 kişi için sevinirdim. bumerang sağolsun 3 aydır bumerang'a kayıtlı bloğum var ve yaklaşık 9000 ziyaretçiyi buldu

  1. bende merak edip baktım düşündüm ama çok açıklayıcı olmamış maalesef

Yorum Gönder