FACEBOOKTAN PARA KAZANIN
24 Aralık 2010 Cuma by Alara in Etiketler: , , , ,

Facebook dünyada 400 milyondan fazla kullanıcıya sahip, Google'dan sonra en çok trafik çeken websitedir. Sizde bu site üzerinde ciddi olarak çalışmak gerektiğini kabul ettikten sonra, bu siteyle çok iyi bir gelir elde edebilirsiniz.  

Peki bu nasıl olacak dediğinizi duyar gibiyim!
Bunun için hemen bir facebook sayfası açın ya da bir grup kurun. Kazanç miktarınız hayran sayınızla doğru orantılıdır. Hayran sayınızı arttırmak için sayfanızı güncel tutmalı, hergün içeriğiyle alakalı sözler, yazılar eklemelisiniz.
Facebookta en çok hayran çeken sayfalar;
  • Komik video, yazı, resim ve fıkralar
  • Güzel sözler
  • Edebiyat içerikli sözler
  • Şiirler 
  • Güzellik ve kadınlara dair sayfalardır.
Sizde bu saydığım konularla ilgili sayfalar oluşturup, bunları paylaşıma açarak kazanmaya başlayabilirsiniz. Eğer yukarıda bahsettiğim gibi sayfayı sürekli güncellerseniz kısa zamanda herkesin paylaştığı bir sayfanız olabilir.

Facebook ayrıca satış ortaklığında başarılı satışlar yapmak içinde iyi bir pazardır. Bu satışı gerçekleştirebilmek için ya satış ortaklığı konunuzla ilgili bir sayfa açıp orada ürünleri tanıtmalısınız, ya da mevcut kişisel sayfanıza satış ortağı olduğunuz ürünlerin linkini ekleyip satışını sağlayarak komisyon kazanabilirsiniz. Ayrıca kendi geliştirdiğiniz yöntemlerle de bu kazancı destekleyebilirsiniz

Bu anlattıklarımla sizde Facebooktan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ama bu anlatılanlar benim işe başlayabilmem için yeterli değil, daha fazla bilgiye ihtiyacım var diyorsanız, o zaman burayı inceleyebilirsiniz.      


Yorum Gönder