X TİCARET SATIŞ ORTAKLIĞI SİSTEMİ
18 Aralık 2010 Cumartesi by Alara in Etiketler: , , , , , ,


X Ticaret sitesi satış ortaklığı sistemini Türkiye'de sağlayan ilk teknoloji platformudur.


X Ticaret siteminin satış ortaklığına katılarak, burada satılan ürünlerin satışından %25 ile %80 arasında değişen oranlarda komisyon alırsınız. Ortalama komisyon oranı %50 civarında olup, en düşük ürün bedeli 45 TL'dir

Satış ortağı olabilmek için ilk önce sisteme üye olmanız gerekmektedir. Üye olurken gereken bilgileri, TC numarasını ve hesap bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak doldurmalısınız. Çünkü bu bilgiler doğrultusunda size ödeme yapılacaktır.

Bu bilgilerinizi doldurduktan sonra bir defaya mahsus olmak üzere 20 TL üyelik bedeli yatırmanız istenir. Bu bedeli yatırdıktan sonra üyeliğiniz aktifleşir.

Sonrasında ürünler sayfasında yer alan ürünlerin sayfalarından ürünleri inceleyebilir ve istediğiniz ürünün "satış ortağı ol" linkine tıklayıp, orda çıkan güvenlik kodunu doğrulayarak satış ortağı olabilirsiniz. Satış ortağı olduktan sonra size ait bir link oluşacaktır. Seçtiğiniz ürünün tanıtımını yaparken bu linki kullanırsınız.

İsterseniz satış ortağı linkinin performansını ölçebilirsiniz. Bunun  için linkin sonuna _=&ref= koyun ve istediğiniz kodu ekleyin.

Bu linke tıklayarak ürün sayfasına gidildiğinde ürün alınırsa  X Ticaret linkten dolayı bu alımın bize ait olduğunu bilir ve ürünün komisyon tutarını hesabımıza aktarır.

İstediğiniz zaman sisteme kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilir, satış ortağı olduğunuz ürünlerin hit sayılarını, başarılı ve bekleyen siparişlerini görebilirsiniz. Satış ortağı olduğunuz ürünün linkine tıkladığınızda ise ürüne ait fiyat, komisyon oranı, ne kadar kazandırdığı, ne kadar hit gönderilmiş ve ne kadar onaylanmış sipariş var hepsini görebilirsiniz.   

Ayrıca işlemler sekmesinde satış raporu kısmında ne kadar bakiyeniz olduğunu takip edebilirsiniz.




Yorum Gönder