TIKLA KAZANLA DA KAZANILABİLİYORMUŞ
3 Aralık 2010 Cuma by Alara in Etiketler: , , , ,

Bugünkü yazımda sizlere bu piyasada birçok kişinin denediği ama malesef sonu hep hüsranla sonuçlanan bir sistemden bahsedicem. 

Tıkla kazan sistemi. Bu sistemde açılan reklamlara tıklıyorsunuz. O reklamlar yaklaşık 15 sn. ile 60 sn. arasında bir sürede sayıyor ve sonra sizden doğrulama kodu istiyor. Bu doğrulama kodunu girdiğiniz zaman, hesabınıza reklamın köşesinde belirtilen bedel alacak kaydediyor. Her sitenin farklı olmak beraber, alt limite ulaşıldığında da banka hesabınıza para yatıyor.

Bu piyasada yer alan sitelerin %99 u scam yani yalan. Yada çok cüzi rakamlardan (0,0001 - 0,001 cent) bahsediliyor. Bunlar çok komik rakamlar. 

Ancak ben uzun süren hüsran denemelerim sonucunda 2 tane, tüm dünyanın tıkla kazan konusunda lider kabul ettiği siteye ulaştım. Bunlar NEOBUX ve ONBUX.

Bende bu sitelere üye oldum ve tıklamaya başladım. Bu sitelerde günde 4 tane reklam açılıyor ve tıklama başına 0,01 $ veriyor. Yani günde 0,04 $ kazanıyorsunuz. Bir reklam 30 sn. sayıyor. Bakiyeniz  2 $ a ulaşıncada paypal hesabınıza talep ediyorsunuz ve o saniyede para hesabınızda. Açıkçası bende bu kadar hızlı beklemiyordum parayı. Ama aynı anda paypaldan mesaj gelince inanın çok şaşırdım.

Şimdi diyeceksiniz ki günde 0,04 $ la iş mi olur. Evet haklısınız olmaz. Ama burda amaç alt üye sağlamak. İsterseniz kendiniz alt üye (ref) bulabileceğiniz gibi, kiralayabiliyorsunuzda. Neobux'ta 50 tane ref aylık 11 $. Reflerinizin bir tıklaması için standart üyelikte size 0,005 $ ödüyor. Günde 4 reklam çıktığı için 0,02 $ bir reften bir günki kazancınız x 50 ref = günde 1$. Ayda 1000 ref kiralama hakkınız var. Buda yaklaşık ayda 600 $ gibi bir gelir yapar.

Üyelik yükselterekte kazancınızı artırıyorsunuz. Üyeliğinizi yükseltince hem sizin hemde reflerinizin tıklama başı ücreti de artıyor. Tabiki affiliate marketing sistemlerinin yanında bu rakamlar ufak ama daha az uğraşmak istiyorsanız size bu yöntemi önerebilirim. Bir site günde sadece 2 dk nızı alır. İki site için günde 5 dk nızı ayırmanız yeter.

Eğer sizde bu sitelerden kazanmak istiyorsanız NEOBUX ve ONBUX linklerinden üye olabilirsiniz.







      



Yorum Gönder