PAYPAL NEDİR?
25 Aralık 2010 Cumartesi by Alara in Etiketler: , ,

Paypal e-mail adresi olan herkesin kolayca ve güvenli şekilde para gönderip, almasını sağlayan internet üzerinden çalışan online bir ödeme sistemidir.

190'ın üzerinde ülke ve bölgeden oluşan bir ağ ve 23 para birimi ile PayPal dünyanın her yerine ulaşarak size veya şirketinize online para gönderme ve alma imkanı sunar.

Sistem nasıl kayıt yapılacak?
İlk önce paypal'a giriş yapıyoruz. Açılan sayfada sol yukarıda bulunan Sign Up (Kaydolun) linkine tıklayın. Buradan ülkeniz ve dilinizi seçiyorsunuz. Kayıt türünüzü seçiyorsunuz. Bireysel (online alışveriş yapanlar için), Premier (online ürün alan ve satanlar için), Ticari (Şirket veya grup adı kullanan mağazalar için) seçeneklerinden size Premier seçeneğini seçmenizi tavsiye ederim. Bu sayede ürün satışı da yapabilirsiniz. Maddi olarak değişen birşey yoktur. Sonraki sayfada kişisel bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmalısınız. Doldurduktan sonra "kabul edin ve hesap oluşturun" sekmesine tıklayın. İsterseniz kredi kartı bilgilerinizide ilave edebilirsiniz. Bu şekilde alışverişte yapabilirsiniz. İstersenizde bu işlemi sonraya erteleyebilirsiniz.

Bu işlemler tamamlandıktan sonra e-mail adresinize gelecek olan onay linkine tıklayarak paypal hesabınıza giriş yapabilirsiniz.


Yorum Gönder