ANKET DOLDUR PARA KAZAN
1 Aralık 2010 Çarşamba by Alara in Etiketler: , ,

Büyük firmalar eskiden büyük paralar harcamalarına rağmen yeterli kitleye ulaşamıyorlardı. Düşünsenize bir anketör günde kaç kişiye anket doldurabilir ki?
            
İşte burda devreye anket firmaları girdi. Markalar anket firmalarına büyük maliyetler öderler. Anket firmalarıda bunun büyük kısmını anket dolduranlara öder. Sistemin işleyişi bu şekildedir.

Anket doldurma işlemini biz kendi başımıza da yapabiliriz. İnternetten araştırdığımızda karşımıza onlarca anket firması çıkar. Onlara kayıt yaptırıp, gelen anketleri cevaplarız. Ama ya sonrası para gelecekmi,  malesef gelmeyecek..
        
Çünkü bu piyasada anket doldurtup parasını ödemeyen o kadar çok firma var ki. O zaman napıcaz, işte tam burda anket listesi devreye giriyor. Anket listesinde 200 ün üzerinde hepsi denenmiş, anket firmasının ismi yer alıyor. Bu anket firmalarına hepsine kayıt yaptırmak epey uzun sürüyor ve canınız sıkılıyor. Burda da yine anket listesi devreye giriyor ve otomatik kayıt programıyla sizin çok kolay kayıt yaptırmanızı sağlıyor. 
      
Peki kaydımızı yaptırdık, şimdi ne yapıcaz. Şimdi çayımızı alıp oturucaz ve mail adresimize anket gelmesini bekliycez. İlk başlarda hemen çok büyük bir yoğunluk beklemeyin. Çünkü anket listeleri sizin profil bilgilerinize göre bir sıralama yapıyor. Örneğin; bebek bezi firması anketi, bebeği olan annelere gönderilir. Ya da ev temizliğinde kullanılan deterjanlarla ilgili bir anket bayan anketörlere gönderilir. Bunun için profil bilgilerinizi gerçekten ciddiye alarak doldurursanız, size uygun anketler gelecektir. 
      
Anket firmaları artık sizi tanıdıktan sonra anketler gelmeye başlar. Gelen anketlerin kaç dakika sürdüğü ve kaç para değerinde olduğu üzerlerinde belirtilir. Ücretini düşük bulduğunuz anketi cevaplamayabilirsiniz. Bu size kalmış, ama benim tavsiyem gelen tüm anketleri cevaplamanız.

Peki ne kadar kazanırsınız?

O tamamiyle sizin çalışmanıza bağlı. Anket başına 3 $ ile 75 $ arasında kazanabilirsiniz. Basit bir hesap yapalım. Günde 3 anket çözseniz, anket başına 5 $ ' dan günde 15 $, ayda 450 $ yapar. Gerisi size kalmış, sizde ek iş olarak bu işi yapabilir ve hatırı sayılır paralar kazanabilirsiniz. Eveeet anketlerimizi cevapladık. Peki paraları nasıl alıcaz? Yine anket listesi kitabının yönlendirmesiyle kendimize paypal hesabı açıcaz ve paralar bu hesaba yatıcak.
        
İşte hepsi bu kadar.. Aslında para kazanmak hiç de zor değil. Eğer sizinde bu iş aklınıza yattıysa buradan inceleyebilirsiniz.



  1. bu kitabı indirin
    arkadaşlar aşağıdaki sitede bedava anket listesi kitabı var. ben kullanıyorum sitelerin hemen hepsi çalışıyor ve güzel.
    ww.ek-kazanc.com

Yorum Gönder